ОСТАННІ НОВИНИ

У штабі ЗахОК збір керівного складу

|

У штабі Західного оперативного командування відбувається збір керівного складу управління ЗахОК за участі офіцерів штабу, військових комісарів, представників Головного управління МНС, Державної прикордонної служби, Служби безпеки України та Державного департаменту з питань виконання покарань. Про це повідомляє прес-центр ЗахОК.

Головна мета зборів – узгодити і скорегувати завдання в системі діяльності Збройних сил України, визначти місце і роль кожного управління та офіцера.

Актуальність зборів полягає в тому, що вже цього року Західне оперативне командування реформується в територіальне правління. Саме тому значна частина навчального часу приділена організації та визначенню основних завдань територіального управління в мирний час, в особливий період та за умов надзвичайних ситуацій.

Учасники зборів також вивчають питання “Роль і місце Збройних сил України на 2006-2011 роки та основні напрямки реформування військ оперативного командування до 2011 року. Перехід на структуру територіального управління”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *