ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада виставляє на продаж три земельні ділянки

|

На земельний аукціон, який відбудеться сьомого лютого об 11 годині у великій сесійній залі Ратуші, Львівська міська рада висталяє три ділянки. Зокрема, для придбання пропонується ділянка на проспекті В.Чорновола, 45-б. ЇЇ цільове призначення – громадська та житлова забудова (офіси, готель з об’єктами обслуговування). Стартова ціна продажу ділянки 1 мільйон 279 тисяч251 гривня. Відповідно до ухвали міської ради встановлено мінімальну ціну продажу ділянки, яка складає 4 мільйони 60 тисяч гривень.

На продаж також виставляється ділянка по вулиці Надійна під будівництво підприємства 5-го класу шкідливості. Мінімальна ціна продажу 696 тисяч 577 гривень.

Окрім цього, виставляється ділянка по вулиці Панча, 18-б під житлову забудову (житло, офіси, готель з об’єктом обслуговування). Її мінімальна ціна продажу – 4 мільйони 60тисяч гривень.

Прийом документів від учасників земельного аукціону проводиться в управлінні природних ресурсів та регулювання земельних відносин кожного буднього дня з 14 до 17 години, останній день прийому документів з 14 до 16 години. Там же можна ознайомитися з інформацією про земельні ділянки. За три дні до аукціону прийом заяв припиняється. Сума гарантійного внеску учасника земельного аукціону становить 15 % від стартової ціни продажу земельної ділянки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *