ОСТАННІ НОВИНИ

“Наша Україна” чекає, що Куйбіда або Садовий відмовляться

|

Політрада Львівського міського блоку „Наша Україна” чекає, що один із претендентів на підтримку блоку на міського голову Львова – Андрій Садовий чи Василь Куйбіда – відмовляться від підтримки НУ на виборах або навіть від участі у виборах взагалі. Про це повідомив голова ЛМО НСНУ Олег Мандюк.

Щоправда, хто саме, на його думку, може відмовитися, Олег Мандюк не повідомив, зазначивши лише, що в нього є підстави говорити про можливість такого розвитку подій.

Олег Мандюк заперечив інформацію, що „Наша Україна” нібито визначилася з єдиним кандидатом на міського голову від блоку, яким став Андрій Садовий.

„Зараз ми чекаємо рішення з Києва. Власне, навіть не рішення, а скоріше домовленостей, які можуть зняти напругу навколо узгодження єдиного висуванця”, – зазначив Олег Мандюк.

За його словами, Львівський міський блок НУ скоріш за все прислуховуватиметься до рішення політради, навіть якщо воно нестиме лише рекомендаційний характер.

Як пообіцяв голова ЛМО НСНУ, з єдиним кандидатом на міського голову Львова „Наша Україна” визначиться в найближчі два-три дні. Міська конференція ж блоку, на якій мають офіційно затвердити кандидата, відбудеться 4 лютого 2006 року, передає “Гал-інфо”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *