ОСТАННІ НОВИНИ

В облраді вважають, що ЛОДА провокує конфлікт між гілками влади

|

Львівська обласна державна адміністрація провокує конфлікт з обласною радою – так розцінює сьогоднішній випадок з працівником управління з питань внутрішньої політики ЛОДА Дмитром Архиповичем, брав участь в поїздці Голови Львівської обласної ради Михайла Сендака спільно з представниками мас-медіа на завод “Сільмаш” прес-служба ЛОР.

„Поїздку було організовано на вимогу колективу заводу. Є відповідне звернення працівників “Сільмашу”, у якому Голову обласної ради Михайла Сендака і журналістів запросили на зустріч з колективом. Для поїздки було організовано два мікроавтобуси, кількість місць в яких була обмежена і розрахована виключно на журналістів. Під час зупинки біля заводу, помічник голови Андрій Козак побачив в мікроавтобусі незнайому людину, яка не є журналістом і попросив вийти з автобусу. Працівник ЛОДА не показав жодного посвідчення і вийшов. Але жодної брутальності , як зазначила прес-служба ЛОДА щодо Дмитра Архиповича не було” – говориться у заяві прес-служби облради.

Натомість прес-служба ЛОДА оприлюднила заяву, в якій звинуватила Голову обласної ради в порушенні пунктів угоди про співпрацю між обласною радою та адміністрацією.

“Про яку співпрацю йдеться? Свої заходи адміністрація проводить в закритому режимі і жоден працівник обласної ради не бере участь в цих заходах. А про візити на рівні міністрів я дізнаюсь з газет…” – стверджує Михайло Сендак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *