ОСТАННІ НОВИНИ

Система ЖЕКів потребує реформування – Сеник

|

Перший заступник голови ЛОДА Мирослав Сеник вважає, що система житлово-комунальних господарств потребує негайного реформування, оскільки майже дві третини отриманих від населення коштів ЖЕКи витрачають на заробітну плату своїм праціваникам, а не на проведення необхідних ремонтних робіт. Про це пан Сеник повідомив сьогодні під час прес-конференції.

„Підняття тарифу не дасть підвищення якості діяльності ЖЕКів, без їх технічного реформування це неможливо”, – зазначив Сеник.

На місці ЖЕКів Мирослав Сеник бачить ліцензовані організації з управління нерухомістю, в яких працюватиме по 2-3 осіб. „Ці організації збиратимуть кошти за утримання житла і найматимуть підрядні підприємства для проведення ремонтних робіт”, – розповів Мирослав Сеник. Саме з поганою роботою ЖЕКів і неготовністю їх до зими Сеник пов’язує проблеми з тепло та водопостачанням, які виникли протягом місяця.

Мирослав Сеник повідомив, що протягом січня у Львові 326 будинків перебували без холодного водопостачання, проте станом на сьогодні немає жодного такого будинку, натомість є багато окремих квартир без водопостачання, де у зв ’язку із морозами промерзли труби. „Це свідчить про неготовність систем водопостачання до зимового періоду”, – підсумував Сеник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *