ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина виділила 300 тисяч гривень для ліквідації аварії в Алчевську

|

Львівська область перша, і поки що єдина область, яка виділила кошти зі свого резервного фонду на ліквідацію аварії в Алчевську Луганської області. Як повідомив перший заступник голови ЛОДА Мирослав Сеник, Львівська облдержадміністрація видала розпорядження, згідно з яким Алчевську виділяється 300 тисяч гривень. Про це пан Сеник повідомив під час сьогоднішньої прес-конференції.

За словами Мирослава Сеника, за виділені кошти до Алчевська вже відправили 2 автобуси із необхідними матеріалами для ліквідації аварії, а це чавунні ребра, труби, карбід, кисневі та пропанові балони тощо. Крім цього до Алчевська виїхало 34 працівника, які ліквідовуватимуть наслідки аварії, проте лише 15-16 із них працюватимуть за кошти, виділені Львівщиною, решта ж – за кошти з місцевого бюджету Алчевська. Кожному із них видали по 500 гривень на харчування, проживати працівники будуть у вагоні, наданому Львівською залізницею, а ще один спеціальний автобус здійснюватиме довозку людей від місця проживання до місця праці.

Загалом львівські робітники мають провести ремонтно-аварійні роботи у двох житлових будинках в Алчевську.

За словами Мирослава Сеника, вартість робіт, які мають провести львівські ремонтники є вищою ніж 300 тисяч гривень, проте виділити більше коштів з резервного фонду область змоги не має. Саме тому пан Сеник звернувся до всіх небайдужих мешканців Львівщини з проханням фінансово допомогти Алчевську. Для цього ЛОДА відкрила рахунок в банку „Аваль”, на який охочі можуть перерахувати кошти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *