ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія відновлюватиме погорілий театр

|

До відновлення театру „І люди, і ляльки”, який постраждав через минулотижневу пожежу, долучиться і мерія. Виконувач обов’язки міського голови Львова Зеновій Сірик повідомив, що місто допоможе зробити повноцінний ремонт та закупить універсальні крісла.

„Театр мав напівлегальне становище, бо жодна санітарна чи пожежна служба їм би не дозволила так працювати. Я був там, часто ходжу з дітьми на їхні вистави. І треба буде зробити все, щоб подібного більше не ставалося. Для цього треба дотриматися елементарних пожежних і санітарних вимог”, – сказав керівник міста.

Зеновій Сірик повідомив, що мерія також запланувала закупити для театру універсальні крісла, на яких зможуть сидіти і дорослі, і діти – висота сидіння регулюватиметься під ріст юного глядача.

Нагадаємо, пожежа у студії естрадних мініатюр, що по вулиці Фредра, виникла 27 січня. Вогнем було знищено костюми, обладнання сцени, ляльки, декорації, звукову апаратуру, дерев’яну перегородку та пошкоджено крісла глядачів, меблі і підлогу на площі 75 м2. Прямі збитки оцінено в 79000 грн. Причиною пожежі стало порушення правил монтажу електромережі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *