ОСТАННІ НОВИНИ

Частина учасників блоку ”Наша Україна” підтримала Садового

|

Львівські обласні організації партій-учасників виборчого блоку ”Наша Україна” провели попереднє обговорення та голосування щодо підтримки кандидатів на посаду міського голови. Обговорювались кандидатури Андрія Садового від ЛОО партії „Народний Союз Наша Україна” та Василя Куйбіди від ЛКО Народного Руху України.
Більшість учасників блоку – обласні організації партії „Народний Союз Наша Україна”, Української Республіканської Партії ”Собор” та Конгресу Українських Націоналістів визначились на користь Андрія Садового, передає прес-служба ЛОО НСНУ. Кандидатуру Василя Куйбіди підтримав лише Народний Рух. Обласна організація партії Християнсько-Демократичний Союз під час голосування утрималась.

Політрада виборчого Блоку „Наша Україна” у Львівській області звернулась до центральної політради Блоку з проханням врахувати позицію переважної більшості місцевих організацій партій-учасників Блоку та погодити кандидатуру Андрія Садового як єдиного кандидата від блоку ”Наша Україна” на посаду міського голови Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *