ОСТАННІ НОВИНИ

Навчальний процес у школі на Перемишлянщині припинено – вийшла з ладу система опалення

|

Система опалення середньої школи в селі Осталовичі Перемишлянського району, в якій навчається 207 учнів, вийшла з ладу. За повідомленням районного відділу освіти у школі потріскали чавунні ребра батарей, всього 148 штук. Відтак навчальний процес припинено, втрачений навчальний час буде компенсовано за рахунок весняних канікул. Про це повідомив прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області.

На місці події проведено позачергове засідання районної комісії ТЕБ та НС.

Для налагодження системи опалення залучено дві аварійно-відновлювальні бригади Перемишлянського Управління експлуатації газового господарства та техперсонал школи. Придбано 180 чавунних ребер батарей та глибинний водяний насос.

Для з’ясування причини та масштабів розмороження системи опалення на місці події працювала мобільна оперативна група ГУ МНСУ в Львівській області.

Попередня причина розмороження системи опалення – халатне ставлення технічного персоналу та директора школи, оскільки в період зимових канікул у шкільній котельні, знизили температуру опалення, що й призвело до підмерзання системи опалення північної сторони школи. При спробі запуску системи 26 січня 2006 року перегорів глибинний насос, що забезпечував дану котельню водою.

Котельня обслуговує тільки школу та працює на твердому паливі. Відновлювальні роботи планують завершити до 4 лютого 2006 року. За даним фактом ведеться слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *