ОСТАННІ НОВИНИ

БЮТ на виборах мера підтримає Куйбіду. Можливо

|

„На міського голову Львова Блок Тимошенко, скоріш за все, підтримуватиме Василя Куйбіду”, – повідомив голова ЛОО ВО „Батьківщина” Іван Денькович. Загалом же, за його словами, БЮТ висуватиме своїх кандидатів чи підтримуватиме когось із висуванців приблизно на 70% міських, селищних та сільських голів населених пунктів Львівської області.

Так, на міського голову Дрогобича Блок Тимошенко висуватиме заступника голови міста Миколу Летнянчина, Моршина – діючого міського голову Віктора Безрукова. На голову Стрия БЮТ підтримуватиме керівника міста Василя Дмитришина, який іде на вибори як самовисуванець. Крім цього, блок підтримуватиме когось із кандидатів на міських голів Червонограда, Самбора, Нового Роздола та інших міст, щоправда, кого саме – наразі ще не визначився.

За словами Івана Деньковича, БЮТ також висуватиме своїх партійців на міського голову Винник та селищних голів Рудно і Брюхович. Так, на селищного голову Брюхович Блок Тимошенко висуватиме члена ВО „Батьківщина”, пенсіонера Євгена Забзолюка, передає «Гал-інфо».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *