ОСТАННІ НОВИНИ

„Опора” маякне Путіну

|

1 лютого о 18.00 біля Генерального консульства Російської Федерації в м. Львові (вул. К. Левицького, 95) відбудеться акція Громадянської мережі „Опора” – „Маякни Путіну! Маяки наші!”. Про це йдеться в повідомленні громадської мережі „Опора”. Акції пройдуть також у тих містах України, де є російські консульства та представництва (Київ, Одеса, Харків та Сімферополь).

Організатори заходу хочуть привернути увагу громадян України до систематичного порушення з боку російських військових кордонів України та захоплення стратегічних постів, що належать нашій державі. На нашу думку, така поведінка засвідчує свідоме нехтування елементарними принципами добросусідських відносин між Росією та Україною. Акція відбуватиметься у форматі символічної світлової феєрії біля консульств Російської Федерації в Україні і триватиме систематично до виконання наших вимог.

Громадянська мережа „Опора” висловлює обурення щодо зневаги з боку російських військовослужбовців законів України та її кордонів. Ми вимагаємо від Президента Російської Федерації Володимира Путіна дати наказ про негайне звільнення Генічеського маяка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *