ОСТАННІ НОВИНИ

Курпіль закликає відмовитись від брудних технологій

|

Керівник Львівського обласного штабу Блоку Юлії Тимошенко Степан Курпіль під час сьогоднішньої прес-конференції закликав усіх політиків, партії та блоки відмовитись від чорного піару та брудних технологій в ході проведення передвиборчої кампанії-2006. “БЮТ ніколи не робитиме чорного піару проти своїх опонентів і я хочу, щоб керівники інших виборчих штабів також заявили про відмову від чорного піару”, – сказав Курпіль.

Курпіль заявив, що “проти БЮТ розпачато брудну, чорну PR-війну”. Щоправда однозначно звинувачувати блок “Наша Україна” у виготовленні та розповсюджені всіх антиБЮТівських листівок Степан Курпіль не наважився.

Причиною такої заяви кервіника обласного штабу БЮТ стали листівки антиБЮТівського змісту, які минулого тижня вилучили правоохоронці у штабі Сокальського НСНУ. На одних листівках був зображений «вертеп» Тимошенко та її найближчого оточення, на інших – під заголовком «Вони зрадили Україну» – красувалися обличчя Тимошенко, Литвина, Кравчука, Януковича та Симоненка.

За словами Степана Курпіля, кримінальну справу у цій справі не відкрито і, швидше за все, не буде відкрито, а Сокальська НСНУ обійдеться лише адміністративним штрафом. “Я не хочу, щоб когось карали, але я хочу щоб припинили чорну антиагітацію”, – зазначив Курпіль.

Він також заявив, що найближчим часом планує зустрітися з головою виконкому ЛОО НСНУ Володимиром В’язівським та головою ЛОО НСНУ Петром Олійником, аби обговорити ситуацію, що склалася в Сокалі.

Крім цього Степан Курпіль повідомив, що у нього є інформація про підготовку нових антиБЮТівських брошурок, які виготовляють у Львові та Золочеві, проте замовників цих бюрошурок він не повідомив. «На Львівщині є ображені люди, які не потрапили у списки БЮТ, а тепер вони готові змішати Юлію Тимошенко з болотом», – зазначив Курпіль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *