ОСТАННІ НОВИНИ

ЛМО „Наша Україна” шукає таланти

|

Міська організація політичної партії «Наша Україна» оголосила про початок конкурсу «Львову-750», про це йдеться на офіційному сайті політичної партії „Народний союз Наша Україна”.

Акція розпочнеться 15 лютого, а тому до цієї дати охочим слід подавати до оргкомітету необхідні документи. До участі запрошуються учасники трьох вікових категорій: молодша (8 – 14 років), середня (14 – 18 років) і старша (20 – 30 років). Професійні митці та аматори, участь яких у конкурсі вельми бажана, змагатимуться у таких номінаціях: пісня, вірш, скульптура, графіка, ткацтво, живопис. Оргкомітет наголошує на потребі подати заявку на участь у заході, коротку біографічну довідку, одну фотокартку розміром 9 на 14, назву твору, автора та жанр. У номінаціях «пісня», «вірш» – тривалість виконання.



Конкурс відбуватиметься у два тури. Усі його учасники стануть дипломантами, а найуспішніші здобудуть звання лауреатів. Після завершення акції її переможці матимуть право першочергової участі у святкових заходах – виставках та концертах, – присвячених ювілею Львова.



Як зауважує один з організаторів конкурсу Тарас Баран, наразі тривають перемовини з членами майбутнього журі. Без сумніву, до його складу увійдуть знані люди Львова, однак повідомити їхні прізвища пан Баран вважає передчасним: ініціатори остерігаються заангажованості суддів.



Для докладнішої інформації Тарас Баран радить звертатися безпосередньо до оргкомітету, що знаходиться за адресою проїзд Крива Липа, 6, 2-й поверх, кімната 3.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *