ОСТАННІ НОВИНИ

На Руській буде дві трамвайні колії

|

Цьогоріч міська влада запланувала ремонт і реконструкцію кількох серйозних транспортних вузлів Львова, повідомив сьогодні під час прес-конференції перший заступник міського голови Львова Василь Кравців.

Зокрема, за його словами, буде продовжено ремонт на площі Ринок – від площі Катедральної до Підвальної. Проектом реконструкції передбачено, що на вулиці Руській буде дві трамвайні колії по усій її довжині. Ці роботи мають бути закінчені до липня цього року.

Крім того, планується ремонт розв’язки між вулицями Торгова-Гонти-Городоцька-площа Осмомисла. Під час цих робіт планується знести частину будинків на вулиці Гонти, які впритул прилягають до вулиці і таким чином її розширити. Мешканці цих будинків будуть відселені в житловий будинок на вулиці Полуботка, який планують здати цього року.

Також улітку буде ремонт на відтинку –Волоська-Шота Руставелі, що біля Стрийського ринку. Там роботи планують виконтаи до першого вересня, а потім перейдуть трохи вище – до вулиці Стуса та проспекту Червоної Калини, де зокрема, заплновано прокласти трамвайну колію у напрямку Сихова.

Цього року також заплановані роботи роботи з ремонту вулиці Ужгородської, яка, за висловом В.Кравціва, “попливла повністю” і там треба терміново перекладати дорожне полотно та частину інженерних мереж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *