ОСТАННІ НОВИНИ

На Радехівщині незаконно видобували торф

|

УДСБЕЗ УМВС України у Львівській області викрито злочинну діяльність службових осіб одного із комунальних підприємств, які без відповідного дозволу (ліцензії) здійснювали незаконне видобування торфу в результаті чого було незаконно отримано дохід в сумі 2 млн. 160 тис. грн, повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області..

Встановлено, що службові особи КП протягом 2001-2005рр., перевищуючи надані їм повноваження, не отримавши в установленому порядку ліцензії на користування надрами, в порушення ст. 16 Кодексу України “Про надра” здійснювали незаконне видобування торфу, який відноситься до корисних копалин загально державного значення.

Одночасно за вказаний період КП здійснювало господарську діяльність, що підлягає ліцензуванню у відповідності до діючого законодавства без одержання ліцензії, в результаті чого було незаконно отримано дохід в сумі 2 млн. 160 тис. грн.

По даному факту 17.01.2006р. СВ Радехівського РВ УМВС порушена кримінальна справа за ч.1ст. 202, ч.1 240 КК України.

В даний час проводяться слідчо-оперативні та розшукові заходи по встановленню конкретних керівників КП, причетних до скоєння злочину. Розслідування справи проводить СВ Радехівського РВ УМВС України у Львівській області .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *