ОСТАННІ НОВИНИ

„Укртелеком” продовжить модернізацію телефонних мереж

|

З начно го покращ ання як ості послуг цього року працівники Львівської філії ВАТ “Укртелеком” плану ють досягти через встановлення цифров ого обладнання АТС у ц ентрах та цехах філії . Як повідомляє прес-центр Львівської філії ВАТ „Укртелеком”, лишень у першому кварталі буде замінено 12 аналогових систем передачі у сільській телефонній мережі. Заміну також проведуть у телефонній мережі Львова.

Це дасть змогу підключити більшу кількість абонентів, покращити зв’язок та забезпечити доступ користувачів до додаткових видів обслуговування.

Окрім цього, п ротягом року проводитимуться роботи з прокладанн я кабелю для заміни повітряних абонентських ліній .

Для забезпечення якісного енергоживлення протягом року енергетики Львівської філії “Укртелекому” впроваджуватимуть акумуляторні батареї та бензоагрегати у телефонній мережі області.

Зокрема, у першому кварталі зв’язківцями буде впроваджено акумуляторні батареї типу А 512/115 ємністю 130А/год в містах Радехові, Городку, Мостиськах та у Яворові. У сільських населених пунктах області впроваджуватимуться електроживильні установки, а на міській мережі Львова буде впроваджено акумуляторну батарею OpzS-1000.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *