Збір підписів на підтримку Уряду Єханурова розпочато у Львові

|

Збір підписів на підтримку Уряду Юрія Єханурова та курсу Президента України стартував у Львові. Відповідні намети розташовані у центрі міста, там кожен охочий може висловити своє ставлення до дій Верховної Ради та оцінити роботу Кабінету міністрів. Про це повідомляє офоційний сайт ЛОО НСНУ.

„Верховна Рада України це єдиний законодавчий орган держави. На жаль, народні депутати забувають, що вони обрані народом і повинні реалізовувати його інтереси. Сьогодні депутати, які проголосували за відставку Уряду фактично вчинили антидержавний акт, пішовши проти волі народу. Ми переконані, що охочих підтримати ефективний та професійний Кабінет Міністрів набагато більше, ніж незадоволених його діями”, – сказав керівник виборчого штабу „Наша Україна” у Львівській області Володимир В’язівський.

За його словами, частина Верховної Ради керуючись корпоративними мотивами, намагається перед парламентськими виборами створити вакуум влади у державі. Виникає питання кому сьогодні вигідно підривати стабільність в державі?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *