ОСТАННІ НОВИНИ

Антизаконні покусування зі сторони парламенту не матимуть впливу - Олійник

|

“На Львівщині люди обурені”, – зазначив лідер Львівської обласної організації “Нашої України” Петро Олійник в інтерв`ю сайту razom, коментуючи плани щодо проведення народного віче у Львові.

Як відомо, Віче „Захистимо Україну” відбудеться у неділю 15 січня о 15 годині біля пам’ятнику Тарасові Шевченку у Львові.

“По цьому питанню прийнято рішення Львівської обласної Ради. Ми збираємося стати на захист Уряду, на захист Президента”, – сказав Олійник.

“Депутати, які представляють інтереси мешканців області, вважають, що це відбувся антиукраїнський шабаш”, – наголосив він.

“Люди, які стоять на засадах українства та національних інтересів у державі не можуть залишити державу в такий відповідальний період”, – заявив Олійник.

“Люди вийдуть, вийдуть представники багатьох партійних організацій на підтримку дій Президента. Антиукраїнський шабаш на Україні не пройде”, – заявив Петро Олійник.

“Президент діє рішуче. Уряд буде працювати до травня місяця, поки не буде сформована на базі нового парламенту урядова більшість. Нічого страшного не відбудеться. Є реальний та ефективний курс, антизаконні покусування зі сторони парламенту не будуть мати впливу”, – заявив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *