ОСТАННІ НОВИНИ

Cтретович стане гостем "Заньківчанського вечора"

|

15-16 січня на Львівщині перебуватиме голова партії Християнсько-Демократичний Союз, народний депутат України, член фракції “Наша Україна” у Верховній Раді Володимир Стретович, про це прес-служба ЛОО ХДС.

Метою візиту голови ХДС на Львівщину є ознайомлення з політичною ситуацією напередодні парламентських виборів, зустрічі з активом партії та кандидатами ХДС на виборні посади в органах місцевого самоврядування, відвідини районних парторганізацій. У неділю В.Стретович зустрінеться з громадскістю та однопартійцями Дрогобича, а в понеділок побуває у Буську та Бродах. Він також братиме участь в обласній позачерговій партійній конференції, яка висуватиме кандидатів від ХДС до обласної ради.

Крім цього, у понеділок о 19 годині у приміщенні Національного Академічного Українського драматичного театру імені Марії Заньковецької відбудеться традиційний Різдвяний Заньківчанський вечір за участю голови Комітету Верховної Ради України з питань боротьби із організованою злочинністю і корупцією Володимира Стретовича. Вхід на зустріч буде для всіх львів’ян та гостей міста вільним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *