ОСТАННІ НОВИНИ

Томенко каже, що БЮТ готовий підписати угоду з СПУ та НСНУ

|

Заступник керівника БЮТ Микола Томенко стверджує, що з боку його блоку немає жодних перешкод, аби підписати угоду з НСНУ та СПУ – головними “помаранчевими” силами. “за нами питань немає, ми готові таку угоду підписати” – сказав він під час зустрічі з журналістами у редакції “Високого Замку”.

На думку М.Томенка, у такій угоді мали б бути формалізовано поведінку учасників коаліції після виборів – хто набирає найбільше голосів, пропонує кандидатуру на прем’єра, хто займає друге місце – спікера і так далі. “Але нам кажуть, давайте зберемося після виборів у кабінеті Президента і все поділимо” – каже Томенко.

Підписання такої угоди найближчим часом він називає “ідеальним” і стверджує, що ідеологічних розбіжностей між БЮТ і НСНУ немає, а є розбіжності технологічні.

Проте під час зустрічі Томенко показав листівку, на якій було зображено лідерів політичних партій, які голосували за відставку уряду Єханурова, серед них і Ю.Тимошенко. На листівці було написано “Вони зрадили Україну”. Томенко каже, що ця листівка є продуктом саме “нашої України” і він має у Києві докази.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *