ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛОДА підбили підсумки конкурсу бізнес-планів

|

У Львівській облдержадміністрації підбили підсумки конкурсу бізнес-планів, у якому взяли участь 55 учасників, про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За інформацією головного спеціаліста Львівського обласного молодіжного центру праці Любові Салиги, головне управління економіки ЛОДА спільно з Львівським обласним молодіжним центром праці при управлінні у справах сім’ї та молоді ЛОДА провели вже традиційний конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді. У ньому взяло участь 55 учасників ‑ люди віком до 35 років, у задумах яких чимало підприємницьких ідей та оригінальне бачення їх практичного втілення. Сфера застосування ‑ малий та середній бізнес.

Конкурс відбувався у двох номінаціях: “Студентські ініціативи” (проекти навчального характеру) та “Молодий підприємець” (учасники мали певний досвід підприємницької діяльності).

Пріоритетні напрямки ‑ це соціальні проекти, вітчизняне виробництво, розвиток агробізнесу, інноваційне підприємництво, інформаційні технології.

Об`єктом конкурсного відбору стали бізнес-плани, які представляють економічну модель підприємницької і господарської діяльності та передбачають створення нових бізнес-структур.

Підбиття підсумків відбулося наприкінці грудня минулого року у Центрі ділового партнерства. Розробники кращих бізнес-планів отримали грамоти та цінні подарунки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *