ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські „соборівці” хочуть єднання

|

Конференцію Єднання планує провести 22 січня у День злуки Львівська обласна організація Української республіканської партії „Собор”. На цю конференцію „соборівці” хочуть запросити усіх своїх „блудних синів і дочок”, які в свій час від’єдналися від партії чи були з неї виключені, аби спільно увійти у виборчий процес 2006 року. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова ЛОО УРП „Собор” Ростислав Новоженець.

За його словами, ЛОО УРП „Собор” готова пробачити тим екс-членам партії, які дестабілізують ситуацію в ній, створюючи організації-клони. Більше того, Новоженець повідомив, що їм готові наново видати мандати. „Ми готові вибачити пустощі Лукавецькій і її соратникам, щоб вони повернулися до нашої материнської організації”, – сказав пан Новоженець.

Відтак він наголосив, що сподівається на аналогічне єднання на вищому партійному рівні. „Я сподіваюсь, що Лук ’ яненко і Матвієнко також приймуть розумне рішення”, – зазначив Ростислав Новоженець.

Крім цього на 22 січня о другій годині заплановане віче до 88 –ої річниці з дня проголошгення самостійності України. Ростислав Новоженець зазначив, що під час цього віче „буде розставлено багато акцентів”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *