ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради затвердили бюджет на 2006 рік

|

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за бюджет на поточний рік. „За” проголосували 55 депутатів.

Нагадаємо, що загальні видатки бюджету затвердити на рівні 1 млрд 124 мільйони гривень, що говорить про те, що бюджет цього року буде дефіцитним. Резервний фонд бюджету встановили у сумі 2,5 мільйони гривень.

З видатків на освітню галузь області передбачають витратити 115 млн гривень, на охорону здоров’я – 238,8 млн гривень, на соціальний захист – понад 42 млн гривень, на культуру і мистецтво – 22 млн гривень, на фізичну культуру і спорт – понад 13 млн гривень. Ще п’ять мільйонів гривень передбачено на органи місцевого самоуправління. Також понад 8 мільйонів гривень передбачено на заходи щодо енергозбереження. Ще десять мільйонів гривень передбачають витратити на транспорт та телекомунікаційну галузь.

По закінченні голосування голова ЛОДА Петро Олійник подякував депутатам та повідомив, що мав телефонну розмову із Президентом України Віктором Ющенком, який в свою чергу подякував депутатам Львівської облради за те, як вони поставились до нещодавніх подій у Києві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *