ОСТАННІ НОВИНИ

Обласна рада розглядає бюджет на 2006 рік

|

Депутати Львівської обласної ради приступили до розгляду проекту бюджеут області на поточний рік. Як зазначив у виступі начальник головного фінансового управління Олег Демків, обласна адміністрація пропонує затвердити загальний обсяг доходів бюджету в сумі 1 100 017 тисяч гривень. “Це вперше бюджет області перевищуватиме мільярд гривень” – зазаначив він.

Водночас, загальні видатки бюджету пропонують затвердити на рівні 1 млрд 124 мільйони гривень, що говорить про те, що бюджет цього року буде дефіцитним.

Резервний фонд бюджету заплановано встановити у сумі 2,5 млн. гривень.

З видатків на освітню галузь області передбачають витратити 115 млн гривень, на охорону здоров’я – 238,8 млн гривень, на соціальний захист – понад 42 млн гривень, на культуру і мистецтво – 22 млн гривень, на фізичну культуру і спорт – понад 13 млн гривень. Ще п’ять мільйонів гривень передбачено на органи місцевого самоуправління. Також понад 8 мільйонів гривень передбачено на заходи щодо енергозбереження. Ще десять мільйонів гривень передбачають витратити на транспорт та телекомунікаційну галузь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *