ОСТАННІ НОВИНИ

Евакуація авто з незаконної стоянки у центрі обійдеться його власнику у 200 гривень

|

Працівники управління муніципальної дружини спільно з представниками ДАІ розпочали сьогодні евакуацію незаконно припаркованих автомобілів на площі Ринок. Cтоянка в центральній частині міста заборонена з першого січня, відколи закінчився термін дії дозволів, які водії купували для вільного проїзду через площу Ринок.

Подаємо текст рішення виконком у Львівської міської ради, яким регулюється паркування автотранспорту в центральній частині міста, а також тарифи на послуги евакуаційних служб.

Рішення виконавчого комітету Львівської міської ради № 1443 від 29.12.2004 “Про впорядкування руху та посилення контролю за здійсненням стоянок автотранспорту на вулично-шляховій мережі м Львова”

Розглянувши подання начальника ЛМУ УМВСУ у Львівській області щодо запобігання перешкод в русі транспорту і пішоходів на вулично-шляховій мережі міста і притягнення до відповідальності порушників та керуючись вимогами п.6 ст.ЗЗ Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст.6, 9 Закону України “Про дорожній рух”, виконавчий комітет вирішив:

1. Визнати стан контролю за порядком здійснення стоянок автотранспорту на вулично-шляховій мережі міста Львова таким, що не сприяє створенню комфортних та безпечних умов для безперешкодного руху транспорту і пішоходів

2. ЛМУ УМВСУ у Львівській області забезпечити належний порядок щодо дотримання водіями автотранспортних засобів правил і порядку при здійсненні стоянок на вулично-шляховій мережі м.Львова (перелік вулиць додається), шляхом вилучення номерних знаків автотранспортних засобів, які перешкоджають руху транспорту і пішоходів для обов`язкового і невідворотнього притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Перелік вулиць, на яких слід посилити контроль за паркуванням автотранспортних засобів: вул. П.Дорошенка, М.Коперника, вул. І.Франка, вул. Князя Романа, вул Академіка В Гнатюка, вул.Зелена по межі дії знаків

Територія історичної забудови центральної частини Львова по межах вулиць:пр.Свободи, пл. А.Міцкевича, пл.Галицька, пл.Соборна, вул.Підвальна,

пл Данила Галицького, вул. І .Ґонти, пл.Князя Ярослава Осмомисла, вул.Торгова.

Тарифи вартості робіт, виконаних ЛКП “Муніципальна дружина” щодо забезпечення безпеки дорожнього руху при надзвичайних ситуаціях примусового переміщення транспортних засобів та їх зберігання на спеціально обладнаних майданчиках.

1.Забезпечення безпеки дорожнього руху при надзвичайних ситуаціях та виклик спецавтомобіля, підготовка до евакуації, завантаження та розвантаження автомобіля, залишиного водієм з порушенням Правил зупинки на стоянці, один транспортний засіб – 110 грн.

(зокрема, виклик спецавтомобіля і підготовка до спецевакуації транспортного засобу один трансп. засіб – 55 грн).

2. Примусове переміщення спеціальним автомобілем-евакуатором транспортних засобів до спеціально обладнаного майданчика. (вартість евакуації при 5 км) один транспортний засіб – 35 грн.

3. Зберігання примусово переміщених транспортних засобів на спеціально обладнаних майданчиках за добу одного транспортного засобу – 53 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *