ОСТАННІ НОВИНИ

Проблему створення ініціативної групи дізнаються у міжнародних інституціях - Шурма

|

Народний депутат України Ігор Шурма сьогодні під час підписання угоди про створення опозиційного блоку „Не ТАК!” повідомив, що звертатиметься до посольств Канади Німеччини та США, оскільки у нього є із ними домовленість інформувати їх у випадку, якщо Львівська міська рада створюватиме незаконні перепони у вирішенні проблеми створення ініціативної групи.

„Ми не агітуємо ні за НАТО ні проти НАТО, ми ведемо боротьбу за те, аби було зреалізоване право громадян висловити свою позицію”, – наголосив він.

„20 грудня Галицький суд Львова зобов’язав виконувача обов’язки міського голови Львова Зеновія Сірика подати до виборчої комісії подання щодо реєстрації ініціативної групи Всеукраїнського референдуму”, – сказав пан Шурма.

Він також повідомив, що вчора закінчився термін, доки пан Сірик мав виконати рішення, його невиконання в свою чергу може потягнути кримінальну відповідальність.

„Якщо пан Сірик завтра не відправить ці документи, то перше, що ми нагадаємо, то це те, що має настати період кримінальної відповідальності, – зазначив пан Шурма. – Крім того, я інформуватиму усі міжнародні інституції про те, як Львівська міська рада ігнорує конституційне право громадян”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *