ОСТАННІ НОВИНИ

Чотири політичні сили Львівщини утворили опозиційний блок „Не ТАК!”

|

Сьогодні чотири політичні сили Львівщини підписали угоду про створення на Львівщині опозиційного блоку „Не ТАК!”. Зокрема угоду підписали секретар ЛОО СДПУ(о), народний депутат України І. Шурма, голова виконкому ЛОО Всеукраїнського політичного об’єднання „Жінки за майбутнє” О.Ковалюк, голова ЛРО політичної партії „ВО „Центр” О. Мотрук, голова ЛОО Республіканської партії України В. Гуцуляк.

Керівним органом новоутвореної політичної сили буде Міжпартійна конференція та Координаційна рада, до якої увійдуть порядка десяти членів. Як повідомив пан Шурма, 28 січня блок має провести першу Міжпартійну конференцію, на якій вже буде остаточно затверджена назва блоку та списки до обласної ради.

Він також повідомив про відсотковість кожної політичної сили у блоці на даний момент: 65% у блоці займають члени ЛОО СДПУ(о), 12% – Всеукраїнське політичне об’єднання „Жінки за майбутнє”, 20% – належить членам ЛОО Республіканської партії України та три відсотки у блоці зайняли члени ЛРО політичної партії „ВО „Центр”.

За словами пана Ковалюка, „блок має на меті привести до влади на рівні села, селища, міста та області працьовитих та політично підготовлених професійних людей”.

Лідер есдеків на Львівщині переконаний, що опозиційний блок матиме місця в обласній раді, хоча повідомив, що блок вже зустрівся із першими труднощами у трьох районах. „Ми знаємо, що будемо небажаними і знаємо, що матимемо проблеми на рівні комісій, проте ми твердо переконані, що матимемо місця в Львівській обласній раді”, – сказав пан Шурма.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *