ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія не порозумілася з "даішниками"?

|

Евакуація незаконно припаркованих машин на площі Ринок, яку з самого ранку мала здійснювати муніципальна дружина Львівської міської ради спільно з представниками ДАІ, так і не розпочалася. Евакуатор, який має вивозити авта з-під стін Ратуші, наразі стоїть без діла перед входом у мерію. Як пояснив начальник управління муніципальної дружини Ярослав Війтович, процес затягуєтьс через неявку працівників ДАІ.

Першими подивитися на евакуацію прийшли львівські журналісти. Однак, очікуваного шоу вони не побачили й досі. Наразі муніципали, працівники управління транспорту та зв ’ язку ЛМР, а також представники ЗМІ очікують на приїзд „даішників”.

Попри заборону міськвиконкому та попередження, які учора водіям давали муніципали, перед входом до Ратуші сьогодні таки припаркували кілька машин.

Інші водії залишили свої авта трохи далі від входу – з бічної сторони будинку мерії. Серед схованих у такий спосіб від евакуації машин, журналісти помітили службові автомобілі працівників мерії.

Нагадаємо, учора виконувач обов’язки міського голови Львова Зеновій Сірик повідомив, що евакуація машин з площі Ринок розпочнеться сьогодні.

Мінімальна сума штрафу за паркування на забороненій території складатиме 50 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *