ОСТАННІ НОВИНИ

Перехід Богдана Шуста до "Шахтаря" є історичним - Федоришин

|

Історичною назвав угоду між футбольними клубами „Карпати” та „Шахтар” про перехід до Донецька львівського голкіпера Богдана Шуста генеральний директор ФК „Карпати” Богдан Федоришин. Федоришин вбачає у ній не лише комерційну оборудку, а наведення мостів між українськими Заходом і Сходом.

„Не відпустити Шуста до „Шахтаря” було б антиукраїнським кроком” – наголосив Федоришин.

Гендиректор „Карпат” повідомив, що між львівським та донецьким футбольними клубами підписано довгостроковий контракт про співпрацю, який, зокрема, передбачає проведення щорічних товариських зустрічей у Львові, запрошення на організовані клубами турніри дитячих команд, присутність керівників та тренерського складу клубів на єврокубкових матчах команди-партнера.

Богдан Федорошин особливо наголосив, що продаж Шуста „Шахтареві” відбувся максимально прозоро, без жодних тіньових схем. „Це наша принципова позиція і, вона, окрім іншого, має збільшити довіру до клубу потенційних інвесторів” – вважає генеральний директор ФК „Карпати”.

Напередодні нового року 19-річний воротар львівських “Карпат” і молодіжної збірної України Богдан Шустпідписав контракт з донецьким “Шахтерем” терміном нап`ять років. Вартість трансферу становить 5 мільйонів 50 тисяч гривень, тобто 1 мільйон доларів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *