ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу львів’яни зможуть послухати „Різвяні фантазії”

|

Композитор Юрій Саєнко та Андрій Віхоть 14 січня у Львівському національному театрі опери та балету презентуватимуть львів’янам та гостям міста свій новий проект „Різдвяні фантазії”, який являє собою десяток творів, до яких увійшло кілька колядок.

Участь у проекті візьмуть: хорова капела „Дударик”, Наталія Половинка, „Майстерня пісні”, група „Дивні”, квартет „Класик модерн”, Оксана Мочерад, модерн-балет „Стелс” та Симфонічний оркестр „ INSO -Львів”.

„Програма буде дуже обширна, тому одного концерту для неї буде замало, – сказав продюсер проекту Андрій Віхоть. –Відбудеться два концерти о 16.30 та 19 годині, які проходитимуть у вигляді двох відділів”.

Пересічний львів ’ янин може потрапити на прем ’єру «Різдвяних фантазій», виклавши за квиток від 20 до 120 гривень, проте к рім звуків різдвяної коляди охочі зможуть побачити театралізоване дійство.

До того ж композитор Юрій Саєнко повідомив, що в деяких композиціях піл час “фантазій” буде використано автентичні інструменти, зокрема дримбу та волинку.

Під час прес-конференції організатори заходу також повідомили про подальші наміри популяризації цього проекту, зокрема наступного року вони маютьнамір показати програму по всій Україні та відвідати із нею Китай.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *