ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська мерія розпочала боротьбу з автами на площі Ринок

|

Власники машин, які всупереч забароні міського виконавчого комітету припаркували свої авта на площі Ринок, сьогодні отримали письмові попередження про те, що ставити машини тут заборонено. Сама ж евакуація незаконно припаркованих машин перед Ратушею розпочнеться від завтрашнього дня. Виконувач обов’язки міського голови Львова Зеновій Сірик повідомив, що мінімальна сума штрафу за паркування на забороненій території складатиме 50 гривень.

Евакуацію проводитиме управління муніципальної дружини Львівської міської ради. Першими від авт розчищатимуть площу Ринок, вулиці Дорошенка, Івана Франка та Січових Стрільців. „Ці вулиці ми взяли як експеримент. Подивимося, якщо не буде недоліків у роботі, то евакуацію проводитимемо по всьому місту”, – сказав З.Сірик.

Керівник міста сподівається, що львів’яни поставляться з розумінням до цієї заборони і дотримуватимуться дисципліни. А відтак муніципалам вистачить одного евакуатора, яким вони зараз користуються. Якщо ж водії паркуватимуть свої авта у забаронених місцях, то до міська влада залучатиме до евакуації й інші організації.

За словами Зеновія Сірика, передбачена чотирирівнева система штрафів. Мінімальна сума – складатиме 50 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *