ОСТАННІ НОВИНИ

«Кроківці» достойні бути у прохідних частинах списків БЮТ до обласної та міської рад - Денькович

|

«Кроківці» достойні бути у прохідних частинах списків БЮТ до Львівської обласної та Львівської міської рад», – заявив Західній інформаційній корпорації голова ЛОО партії «Батьківщина» Іван Денькович.

За його словами, учора, 9 січня, на засіданні бюро ЛОО партії «Батьківщина» в партію повернулися шестеро «кроківців», серед котрих – колишній член бюро ЛОО партії «Батьківщина», екс-голова ЛМО партії «Батьківщина» Михайло Мужилівський, колишній голова контрольно-ревізійної комісії ЛОО партії «Батьківщина» Володимир Костик, екс-член бюро ЛОО партії «Батьківщина» Ігор Комарницький та інші.

Іван Денькович підкреслив, що ці люди будуть рядовими членами партії.

«Вони будуть у списках БЮТ до обласної та міської рад. Думаю, що навіть після свого демаршу вони заслуговують бути у прохідних частинах списків БЮТ до Львівської обласної та Львівської міської рад. Вони – фахівці, розбираються, хочуть зробити багато доброго. Навіть тоді, коли вони вийшли з партії, вони прибирали Сихів, займалися господаркою мікрорайону. Вони мали свої амбіції, але то – таке… Вони – фахівці – потрібні громаді міста Львова», – підкреслив І.Денькович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *