Гудима не переймається заміною серця на перець

|

На біл-борди народного депутата, потенційного кандидата на міського голову Львова Олекси Гудими вчинили „напад”: у написах „Серцем з тобою, Львове” хтось замінив першу літеру „С” буквою „П”, трансформувавши таким чином гасло у „Перцем з тобою, Львове”.

Щоправда, як запевнив Олекса Гудима, подібною провокацією він не переймається і навіть не збирається з’ясовувати, хто познущався над його біл-бордами.

За словами народного депутата, відновити біл-борди повинне рекламне агентство, у якого замовляли рекламні щити, повідомляє Гал-інфо.

„Власники рекламного агентства мають стежити за збереженням біл-бордів на належному рівні, адже вони за це отримують гроші, немалі гроші. Я ж робити трагедії з цієї провокації не збираюся, кожен активний політик повинен бути готовий до подібних речей. Все ж таки розпочалася передвиборна кампанія і брудного піару буде ще немало. Добре, що „перець”, а не щось інше, скажімо, якийсь людський орган. Проте я не розумію, що ці люди мали на увазі. У мене, наприклад, перець асоціюється з горілкою та алкогольною кампанією. Отож, чому „серцем” змінили на „перцем” – просто не уявляю”, — зазначив Олекса Гудима.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *