ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові два гуртожитки досі без тепла

|

Мешканці гуртожитків, що на вулиці Угорській та Шевченка досі без тепла. Проблему подачі тепла у ці два будинки сьогодні намагалися вирішити у ЛОДА під час наради щодо розв’язання проблемних питань відомчого житла.

За підсумками наради, Мирослав Сеник зобов’язав керівництво заводу „Полярон”, на балансі якого є гуртожиток, що на вулиці Угорській до 31 грудня подати свій план подачі тепла у гуртожиток, оминаючи виселення мешканців. „Виселення людей із гуртожитку в зимовий період є протизаконним і приведе до кримінальної відповідальності керівництва заводу”, – зазначив М. Сеник.

Щодо проблеми гуртожитку на вулиці Шевченка, то перший заступник голови ЛОДА запропонував організувати окрему нараду, щоб вивчити ситуацію, оскільки мешканці гуртожитку стверджують про те, що „Меблевий комбінат”, на балансі якого знаходиться гуртожиток, продав його частину і хоче організувати на його території готель. Мирослав Сеник закликав керівництво поки не робити ніяких дій із помешканням доки не проведуть нараду і не вивчать ситуацію докінця. Нараду заплановано організувати до десятого січня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *