ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада подаватиме апеляцію на поновлення Буняка - Кужелюк

|

Голова депутатської фракції УНП у Львівській міській раді Юрій Кужелюк переконаний, що Львівська міська рада мусить подавати апеляцію на рішення Шевченківського районного суду м.Києва, за яким Любомира Буняка поновлено на роботі. Про це він заявив у коментарі Західній інформаційній корпорації.

«Ми повинні подати апеляцію, бо не може бути повний хаос. Адже повернення Буняка до Львова відразу потягне за собою відміни усіх розпоряджень, ухвал. Двовладдя, одним словом. Ясно, що це необхідно оскаржувати. Адже рішення виніс той самий суд, що поновлював Піскуна на посаді генпрокурора», – зазначив Ю.Кужелюк.

Водночас він додав, що невідомо, коли саме будуть подавати апеляцію, оскільки у міській раді ще не бачили ухвали Шевченківського суду м.Києва. Ю.Кужелюк зазначив, що лише після «вивчення» судового рішення можна буде щось планувати. Також він повідомив, що сьогодні вранці відбулася нарада представників фракцій міської ради з головою ОДА Петром Олійником, на якій, зокрема, розглядалося й це питання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *