ОСТАННІ НОВИНИ

Фахівці Львівської філії „Укртелеком” розвивають таксофонний парк області

|

М одернізаці ю таксофонної мережі області проводять фахівці Львівсько ї філі ї ВАТ “Укртелеком” задля по кращення надання послуг таксофонного зв’язку . На сьогодні у філії завершується робота із заміни всіх старих таксофонів на таксофони нового покоління – універсальні, які дозволяють здійснювати не лише міські дзвінки, а й міжміські та міжнародні. Про це повідомила прес-служба Львівської філії ВАТ „Укртелеком”.

Протягом одинадцяти місяців 205 року фахівцями філії було замінено 545 старих таксофонів типу АМТ-62, ТММ. Зараз у філії експлуатується 2 тисячі 995 таксофонів, з яких 2 тисячі 750 універсальні та 225 місцеві.

Восени працівники Львівської філії ВАТ “Укртелеком” встановили у Львові десять нових таксофонних кабін, які не лише мають привабливий сучасний дизайн, а й здатні задовольнити вимоги будь-якого клієнта завдяки якісному зв’язку. Тож, відтепер вулиці генерала Чупринки, Дорошенка та ринок “Південний” прикрашають новинки від Укртелекому. Такі ж кабіни з’явились і на Мостиській митниці та в курортному містечку Моршині.

Окрім вуличних таксофонних кабін протягом року в області встановлено 22 внутрішні таксофонні кабіни, виконані у стилі сучасного дизайну, обладнанні зручними полицями для запису, освітленням та пристосовані для розміщення особистих речей. До того ж, в кабінах розміщений повний обсяг інформації щодо міжміського зв’язку.

Протягом року в області було замінено понад 150 дерев’яних та пластмасових напівкабін.

У наступному році з метою якомого більшого задоволення потреб споживач i в в наданн i послуг таксофонного зв ’ язку та зб i льшення прибутковост i таксофон i в , планується оптим i зувати їх розміщення . Відтак, планами Укртелекому передбачені роботи по пiдготовцi таксофонної мережi до впровадження нової системи захисту таксофонного трафiку вiд несанкцiонованого доступу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *