ОСТАННІ НОВИНИ

„ПОРА” вимагає поваги до львівських підприємців

|

Львівська міська організація громадянської партії „ПОРА”, намагаючись звернути увагу чільників львівської мерії на проблеми підприємців міста, під стінами управління державної реєстрації Львівської міської ради сьогодні провела акцію „Пора поважати підприємців”.

Активісти акції виготовили стенд, на якому розмістили інформацію про покрокові дії людей, що хочуть зареєструватися підприємцями. Окрім цього, „пористи” створили сайт www .rada .lviv .ua , на якому розміщена інформація аналогічного змісту.

„Робота офісу є неефективною. Постійні черги, брак інформації, відсутність елементарного ксероксу, створюють погані умови обслуговування людей. Тому сьогоднішньою акцією намагаємся звернути увагу влади на ці проблеми. Невже так важко розмістити інформацію і поставити ксерокс?” – заявив член ради ЛМО ГП „ПОРА” Ярослав Жукровський.

Він також продемонстрував журналістам пропозиції із восьми пунктів, реалізація яких, на його думку, суттєво покращить якість роботи управління державної реєстрації. Серед них, зокрема, збільшення годин прийому документів, розроблення системи попереднього запису на прийом за допомогою телефону чи інтернету та видача реєстраційних карток в приміщенні офісу. Окрім цього, „пористи” домагаються нового комфортнішого приміщення для „Єдиного реєстраційного офісу”.

На запрошення організаторів акції до них вийшов в.о. міського голови Львова Зеновій Сірик. Він узяв в „пористів” пропозиції щодо покращення роботи офісу, а також пообіцяв, що незабаром буде вирішена проблема приміщення.

„За моїм розпорядженням до нового року звідси має виїхати архів, тому офіс матиме кілька додаткових кімнат”, – сказав він.

У свою чергу активісти ГП „ПОРА” пообіцяли здійснювати систематичний моніторинг дій міського керівництва у напрямку покращення функціонування „Єдиного реєстраційного офісу для підприємців”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *