ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія долучиться до організації похорону Вовчака

|

Чи буде міська рада фінансово долучатися до організації похорону начальника міського управління транспорту і зв’язку Ярослава Вовчака, наразі невідомо. В.о. міського голови Львова Зеновій Сірик, однак, повідомив, що це неодмінно зроблять його колеги по роботі. „Працівники мерії обов’язково це зроблять», – сказав він.

Зеновій Сірик наразі утримався від відповіді на запитання хто замінить Ярослава Вовчака на посаді начальника міського управління транспорту і зв’язку. «Проведемо завтра в останню путь пана Вовчака, і вже тоді будем думати над цим питанням», – сказав він.

Завтра на сесії Львівської міської ради депутати слухатимуть інформацію начальника міського управління УМВС Олега Попова, від якого сподіваються отримати детальнішу інформацію щодо розслідування кримінальної справи щодо загибелі Ярослава Вовчака.

Нагадаємо, 20 грудня службовий автомобіль начальника міського управління транспорту вибухнув. Ярослав Вовчак із 70 відсотками опіків тіла потрапив в реанімацію восьмої міської лікарні Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *