ОСТАННІ НОВИНИ

Молодь Стрийської єпархії УГКЦ візьме участь у Європейській зустрічі молоді

|

Молодь Стрийської єпархії УГКЦ відбула до Італії для участі в 28-ій Європейській зустрічі молоді, яка проходитиме з 28 грудня 2005 року до 1 січня 2006 року в єпархії міста Мілан – одній з найбільших єпархій у світі. Організована зустрічі молоді монашою екуменічною спільнотою Тезе. Протягом п’’яти днів десятки тисяч осіб візьмуть участь у спільній програмі зустрічі молодих християн всієї Європи. Про це повідомив прес-секретаріат УГКЦ.

Благословляючи учасників прощі Владика Юліян Ґбур, Єпарх Стрийський, побажав, щоб вона стала „нагодою для кожного відкрити для себе новий досвід християнського життя молодих людей та стати слугами Євангелія Ісуса Христа”. Європейська зустріч у Мілані є черговим кроком до „Паломництва довіри на землі”, яке спільнота Тезе розпочала у 1980 році. Це паломництво повинно вести кожного до глибшої віри в Христа та активного присвячення життю парафії та церкви.

Найважливішими елементами зустрічі є щоденна молитва тричі на день, зустрічі у міжнародних групах які провадять брати з Тезе на різні теми.

Напередодні свята Нового Року в кожній парафії відбудеться молитва за мир.

Молоді люди проживатимуть в школах, парафіяльних приміщеннях або в родинах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *