ОСТАННІ НОВИНИ

Аеропорт "Львів" має шанс стати трансконтинентальним

|

Аеропорт „Львів” має всі шанси стати трансконтинентальним та приймати на своїй території сучасні літаки „Аербастер-120” із Італії, Іспанії, Португалії, Туреччини та в майбутньому Ізраїлю, про це сьогодні під час брифінгу повідомив голова Державіаслужби України Микола Марченко.

„Якщо вдасться частину аеропорту „Львів”, яка належить військовим перевести у власність Міністерства транспорту України, то при вкладенні в нього від 50 до ста мільйонів доларів вдасться подовжити взлітні смуги на 700 метрів, що дозволить здійснювати посадку літаків із країн Італії, Іспанії, Португалії, Туреччини та в майбутньому Ізраїлю”, – сказав М. Марченко.

Крім того, на думку пана Марчака, вкладення таких коштів дозволить приймати трансконтинентальні літаки марки „Боїнг-767” із США та Канади.

Голова ЛОДА Петро Олійник в свою чергу зазначив, що „Львівський аеропорт має всі шанси стати воротами західних пасажирів в Арабський світ”.

„Зараз аеропорт „Львів” має всі шанси стати трансконтинентальним, бо він є одним із небагатьох стратегічних аеропортів України”, – додав П. Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *