ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни сяткуватимуть Різдвяні свята з 6 до 21 січня

|

Львівська міська рада оприлюднила план заходів святкування у місті Різдва Христового. Цьогоріч святкування львів ’ ян триватимуть з 6 до 21 січня і розпочнуться із урочистого встановлення у центрі міста різдвяного Дідуха.

7 січня о 15 годині на майдані біля пам’ятника Шевченкові львів’ян із Різдвом Христовим привітає в. о. міського голови Львова Зеновій Сірик. А о 17 годині біля Оперного театру розпочнеться концертна програма за участю фольклорних колективів, молодіжних вертепів та естрадних виконавців. Цього ж дня у Музеї архітектури та побуту у Львові відкриється виставка різдвяної атрибутики „Різдвяна феєрія”.

8 січня о 15 годині на Площі Ринок розпочнеться проведення концерту-конкурсу вертепів серед молодіжних організацій Львівщини, а наступного дня о 14 годині в молодіжному клубі „Галактика” у Винниках відбудеться гала-концерт переможців цього конкурсу. Також 9 січня о 17 годині розпочнеться Різдвяний концерт „Колядки народів світу” у Будинку органної та камерної музики.

Ще одним заходом до святкування Різдвяних свят має стати проведення Різдвяного турніру з хокею між школярами загальноосвітніх шкіл Львова у спорткомплексі „Медик”. Розпочнеться турнір о 10 годині.

19 січня у Палаці мистецтв проведуть традиційне свято „Йорданська Яблунева ялинка”, початок заходу о 19 годині.

І останнім заходом до святкування Різдвяних свят 21 січня стане концерт „Коляда” за участю львівських хорових колективів у Будинку органної та камерної музики, який розпочнеться о 17 годині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *