ОСТАННІ НОВИНИ

Викладачі інституту післядипломної освіти пікетували облраду

|

Викладачі Львівського обласного Інституту післядипломної педагогічної освіти (ЛОІППО) пікетували сьогодні Львівську обласну раду, вимагаючи скасувати рішення про незаконну приватизацію приміщень Інституту.

Як розповіла заступник директора ЛОІППО Наталія Пастушенко, боротьба викладачів за приміщення триває від лютого 2005 року. «Відтоді ми повинні шукати різні приміщення для проведення занять, маючи при цьому свої великі класи. Натомість ми орендували приміщення у Будинку вчених та Будинку вчителя, Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини, загальноосвітніх школах, де часом не було парт. Проте у тих кабінетах, які приватизував екс-начальник управління освіти і науки Львівської ОДА Михайло Брегін, зараз розміщується міні-швейна фабрика його дружини», – сказала вона.

За словами Н.Пастушенко, депутати Львівської обласної ради подали прокурору Львівщини Євгену Блажівському запит, у якому мова йде про опротестування рішення щодо приватизації приміщення. Є.Блажівський своєю чергою подав протест на голосування депутатів щодо приватизації М.Брегіним приміщень Інституту.

«Ми сподіваємося, що на сьогоднішній сесії Львівської обласної ради буде отримано нашу законну перемогу. Також сподіваємося на те, що депутати Львівської обласної ради поставлять у порядок денний на голосування протест прокурора і вирішать це питання», – сказала заступник директора Інституту, повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *