ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська митниця проводитиме митне оформлення для учасників ЗЕД за новими адресами

|

Митне оформлення товарів та транспортних засобів учасників зовнішньоекономічної діяльності відтепер проводитиметься за зміненими адресами. Причина цього – зміна зони діяльності Львівської митниці відповідно до наказу ДМСУ. Про це повідомила адміністрація Львівської митниці.

Зокрема, митне оформлення товарів та транспортних засобів учасників зовнішньоекономічної діяльності Сокальського району та м. Червонограда буде проводитись МП «Сокаль» Львівської митниці за адресою: Львівська область, м. Червоноград, вул. Львівська, 50, телефон: 8 (249) 3-96-35.

Яворівського та Мостиського районів буде проводитись вантажним відділом 1 МП «Львів-вантажний» Львівської митниці за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 369, телефон: 297-99-61.

Жовківського району буде проводитись вантажним відділом 2 МП «Львів – вантажний» Львівської митниці за адресою: м. Львів, вул. Б. Хмельницького, 176, телефон: 255-10-33.

Старосамбірського та Турківського районів буде проводитись МП «Дрогобич» Львівської митниці за адресою Львівська область, м. Дрогобич, вул. Вол.Великого, 66/2, телефон:8(244) 3-55-30.

Також учасникам ЗЕД, що розташовані у Сокальському, Мостиському, Яворівському, Жовківському, Старосамбірському та Турківському районах Львівської області, у термін з 1 січня до 1 лютого 2006 року необхідно пройти переакредитацію за адресою: м. Львів, вул. Костюшка,1, громадська приймальна або кімната 404 (четвертий поверх), контактний телефон: 297-99-29.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *