ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця завтра вшанує пам’ять Кірпи

|

Львівська залізниця завтра проведе ряд заходів щодо вшанування пам’яті героя України, колишнього міністра транспорту і зв’язку України – Генерального директора Укрзалізниці Георгія Кірпи. Повідомив прес-центр Львівської залізниці.

27 грудня минає рік з дня смерті Георгія Кірпи. На підприємствах та у трудових колективах структурних підрозділів Львівської залізниці відбудуться заходи, присвячені вшануванню пам’яті Георгія Кірпи.

О 9 годині у Львові, Ужгороді, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Чопі, Мукачевому, Ковелі та смт Батєво і Королево відбудуться заупокійні служби Божі. У Львові служби Божі правитимуться у соборі святого Юра, у церкві Вознесіння Христового, у церкві Покрови Пресвятої Богородиці та у церкві св.Андрія Первозванного.

Пам’яті Георгія Кірпи будуть присвячені тематичні зустрічі керівництва залізниці із студентами залізничних технікумів та Львівського факультету Дніпропетровського університету залізничного транспорту імені академіка Лазаряна. Студенти подивляться документальний фільм про життя та трудову діяльність Георгія Кірпи.

О 16.30 усі локомотивні депо залізниці вшанують пам’ять Георгія Кірпи гудками локомотивів.

Того ж дня у Палаці культури залізничників відбудеться вечір вшанування пам’яті Георгія Кірпи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *