ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці відомчих гуртожитків пікетували обласну адміністрацію

|

Понад 150 мешканців кількох відомчих гуртожитків зібралися під стінами обласної адміністрації, протестуючи проти сваволі керівництва підприємств, яке намагається виселити людей із гуртожитків. Під обласну адміністрацію прийшли працівники “Полярону”, Львівського меблевого комбінату, ЛОРТА та інших підприємств.

Як зазначив депутат міської ради Ростислав Пелещишин, люди не прийшли виступити проти влади, а хочуть показати, що вони потребують захисту влади від сваволі. “на самого Миколая людей намагалися виселити із гуртожитку “Полярону” на Угорській, обзивали їх останніми словами, але нам вдалося це зупинити” – сказав він.

До пікетувальників вийшов перший заступник голови ЛОДА Мирослав Сеник, якому люди поставили вимоги – виставити міліцейську охорону біля гуртожитків, щоби на свята людей не повикидали на вулицю. Крім того, вони вимагають, щоби взяти на контроль процес прописки дітей та родичів, які живуть у гуртожитках та активізувати діяльність ФДМУ щодо передачі документів на гуртожитки до міської влади або звернень до суду про вилучення цих же гуртожитків зі статутних фондів підприємств. За словами Р.Пелещишина, такі гуртожитки є потенційно найбільш небезпечними, бо їх продають чи мають намір продати, не зважаючи на людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *