ОСТАННІ НОВИНИ

Ігоря Юхновського відрядили рятувати фракцію Кінаха

|

Четверо депутатів Верховної Ради сьогодні увійшли до фракції Партії промисловців і підприємців України (ПППУ), фактично врятувавши її від розпаду. Зокрема, до фракції Кінаха подався старійшина депутатського корпусу академік Ігор Рафаїлович Юхновський, який до цього часу входив до фракції „Наша Україна”.

Обізнані люди стверджують, що йдеться про банальне відрядження депутата Юхновського до дружньої фракції задля її порятунку. Дивним видається лише вибір кандидата для цієї благородної акції.

Компанію Ігорю Юхновському склали також Валерій Альошин, Володимир Кафарський та горілчаний магнат Ганна Антоньєва, яка відкликала свою заяву про вихід із депутатської фракції ПППУ і поновила своє членство у ній. Останній факт дозволяє припустити, що переговори зі згаданими депутатами велися не без серйозного матеріального зацікавлення.

Після поповнення фракція Партії промисловців і підприємців України зросла до 14 депутатів, що є достатнім для того, аби фракція продовжувала свою діяльність у Верховній Раді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *