ОСТАННІ НОВИНИ

У неділю в Добромилі відкриють нову школу

|

Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” закінчила будівництво школи у м. Добромиль Львівської області, урочиста церемонія відкриття та освячення якої відбудеться у неділю, 25 грудня, передає прес-центр НАК “Нафтогаз України”.

Будівництво школи в Добромилі було передбачено рамковою угодою між НАК “Нафтогаз України” та Львівською облдержадміністрацією. Будівельні роботи розпочалися 26 червня 2005 року. Менш ніж за 6 місяців генеральний підрядник будівництва – підприємство “Гарант” УТОГ за найсучаснішими технологіями спорудило триповерхову будівлю школи, у якій можуть одночасно навчатися 550 дітей. Досі школа в Добромилі розташовувалася у старих казармах.

Вартість спорудження школи перевищила 4,5 млн. грн. Замовником будівництва виступило Газопромислове управління “Львівгазвидобування” ДК “Укргазвидобування” НАК “Нафтогаз України”. Фінансування здійснено власним коштом Компанії.

Узгоджений перелік та обсяги участі підприємств НАК “Нафтогаз України” у розвитку соціальної інфраструктури населених пунктів Львівської області на 2006 рік були затверджені на спільному засіданні Правління Компанії та колегії Львівської облдержадміністрації, яке відбулося 27 квітня 2005 року. Серед завдань, які були профінансовані в рамках угоди про співпрацю на 2006 рік – розбудова Львівського обласного онкологічного центру, капітальний ремонт пам’яток архітектури м. Белз, реставрація Собору Святого Юра у Львові, будівництво школи та дороги в с. Летня Дрогобицького району, спорудження школи в м. Добромиль, реконструкція обласного кардіоцентру та системи опалення Львівського оперного театру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *