ОСТАННІ НОВИНИ

Калинюк судитиметься з Байсою і Лясковською

|

„Найближчими днями я подам позов до суду на депутата Львівської міської ради Віру Лясковську та депутата Львівської обласної ради Віру Байсу, і вони за свої неправомірні звинувачення, висловлені на мою адресу під час вчорашнього сесійного засідання обласної ради, відповідатимуть у залі суду”, -заявив перший секретар Львівського обкому КПУ Олександр Калинюк.

За його словами, депутат Львівської міської ради Віра Лясковська звинуватила його в тому, що комуністи хочуть встановити на місці колишньої тюрми Лонцького пам’ятник „катам нашого народу НКВДистам”.

„Ми лист у міську раду дійсно скеровували, однак, в ньому йшлося про встановлення пам’ятника жертвам ОУН-УПА. В листі, як одне з можливих місць, у переліку називалося і подвір’я колишньої тюрми Лонцького. Але тільки, як один з варіантів, до того ж пам’ятник ми хочемо встановити „не катам”, а жертвам ОУН-УПА”, – наголосив пан Калинюк.

Він повідомив, що на тому ж таки сесійному засіданні „депутат Львівської обласної ради Віра Байса, у свою чергу, звинуватила мене в тому, що комуністи хочуть відновити пам’ятник Леніну у Дрогобичі, тоді як у нашому зверненні в Дрогобицьку міську раду йшлося про перезахоронення праху Героя Радянського Союзу, генерала Івана Васильєва, який загинув відразу після визволення Дрогобича”.

Також головний комуніст висловив обурення тим фактом, що під час сесійного засідання йому не було надано слово для виступу, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *