ОСТАННІ НОВИНИ

Шкіль нічого не знає про те, що Дубневичі фінансували штаб і партію

|

Народний депутат України Андрій Шкіль нічого не знає про те, що хтось із осіб, які нещодавно залишили партію, надавали їй фінансову підтримку. Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції. «Я хочу наголосити, що не знаю, чи брати Дубневичі чи хтось інший, хто перебував у партії і вийшов, фінансували штаб чи партію» – сказав А.Шкіль.

Андрій Шкіль заявив, що штаб фінансується на добровільні пожертви. «Навіть ви можете профінансувати, частково, звичайно, в силу своєї скромної журналістської зарплаті» – закликав представників мас-медіа Андрій Шкіль.

На йогодумку, люди пішли тому, що їхні спроби домінувати у штабі і партії не призвели до успіху. «Я хочу наголосити, що усі спроби капіталізувати політику після помаранчевих подій будуть приречені на фіаско» – наголосив народний депутат.

Натомість керівник обласного виборчого штабу БЮТ у Львівській області Степан Курпіль зазначив, що ніхто заробітної платні у штабі не отримував. «Люди працювали і працюють на громадських засадах» – наголосив він і додав, що фінансувалися певні акції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *