ОСТАННІ НОВИНИ

Денькович досі не знає причин виходу «Кроку»

|

Голова львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Іван Денькович досі не знає, чому з партії вийшли представники об’єднання підприємців «Крок» на чолі з Михайлом Мужилівським. «Це сталося раптово, після оприлюднення списків і я досі не знаю, чому вони так зробили» – зазначив він.

Водночас І.Денькович заявив, що засуджує такий крок, бо вважає, що перед тим як зробити такий крок, вихідці з партії мали б висловити свої претенезії, а не проводити прес-конференції у час відсутності керівництва парторганізації і виборчого штабу.

Натомість Андрій Шкіль заявив, що вихід частини партійців пов’язаний із тим, що ці люди, не тільки були незадоволені місцевм у списку одного із братів Дубневичів, скільки хотіли зайняти домінуюче становище в організації, але ця спроба зазнала фіаско. «Ще раз хочу заявив, що «Батьківщина» не продається» – з підкресленим пафосом заявив народний депутат.

Відповідаючи на запитання Іван Денькович зазначив, що зараз він має заяви про вихід з партії від десятьох осіб, в тім числі – Мужилівського і братів Дубневичів. Він також зазначив, що ніякого роколу в партії немає і не буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *